Vår organisation

Vi drivs av att förbättra omvärlden – speciellt för våra kunder och kollegor. Detta får oss att stiga upp tidigt varje morgon och att vilja göra det lilla extra på jobbet. Drivkraften fungerar även som vår vägvisare i vardagen och påminner oss om vad vi ska satsa på och vad vi ska välja bort. Därför är den viktig för oss.

I vårt arbete för ett bättre samhälle engagerar vi oss i olika föreningar och organisationer som vi ser bidrar till en bättre omvärld. Då vi jobbar i en mansdominerad bransch har vi valt att balansera upp det med att stötta kvinnliga engagemang och organisationer som hjälper utsatta kvinnor.

Våra roller på VVS&Kakel


I vår organisation vill vi skapa en kultur där det är högt i tak och där vi värnar om varandra. Våra titlar finns till för att skapa en tydlighet externt och klargöra vad man kan förvänta sig av personen. Genom att ersätta chefstitlar med ledartitlar blir ledarna hela tiden påminda om sin roll vilket förhoppningsvis skapar rätt inställning. Vi vill ha fantastiska ledare och medarbetare som brinner för sina yrken. Våra ledare ska inspirera och bry sig om sina medarbetare så att de känner sig trygga, brinner för sitt jobb och presterar sitt yttersta. Så skapar vi fler nöjda kunder vilket på sikt leder till en ökad tillväxt.

Ledningen

Företagsledare som leder personalen efter värdegrunden och affärsutvecklingen mot visionen.

Ledarroller

Personer som förutom sin funktion ser till att leda och inspirera sina medarbetare.

Produktionsledare

Personer som har ett övergripande ansvar att leda och utveckla en produktionsverksamhet; ex. byggservice eller byggentreprenad. Jobbar direkt mot nya och befintliga kunder och fördelar nya projekt till projekt- alternativt arbetsledarna. Ansvarar för att leda verksamhetens personal och för att projekten motsvarar krav avseende kvalitet, miljö och ekonomi.

Arbetsledare

Personer som har goda egenskaper att leda arbetet ute på arbetsplatserna och förse yrkesarbetarna med rätt information och material till de olika projekten. Vid mindre projekt ansvarar arbetsledarna även för ekonomi, arbetsmiljö och logistiken.

Biträdande arbetsledare

Personer som intagit en ledarroll från att ha varit en yrkesarbetare. Ny i ledarrollen helt enkelt.

Roller

Personer som ansvarar för ett kompetensområde. Dessa roller finns tillgängliga för ledarnas arbete.

VVS-montör

Kakelsättare

Murare

Kommunikationsansvarig

Ekonomiansvarig

Ekonomiassistent

Vill du jobba med oss? 

Ibland söker vi specifika kompetenser. Då annonserar vi i olika kanaler och lägger förstås ut all tänkbar info här på sidan. Ibland söker vi inte någon speciell. Låt inte det hindra dig. Är du rätt person är du precis lika välkommen när som helst.