Vår organisation

Slide VÅR ORGANISATION

Idag täcker våra kontor upp hela Skåne län och Göteborgsregionen men vi planerar att öppna upp på fler större orter i Sverige de närmaste åren. Får vi rätt personer som vill ansluta sig till oss kan vi bygga upp nästa kontor redan i morgon.

Med rätt personer menar vi ledare och medarbetare som vill vara med och förbättra våra kunders omvärld. Ledarskapet ser vi som en avgörande egenskap för att kunna skapa nöjda kunder. Därför har vi plockat bort alla chefstitlar i företaget. Så funkar vi.

Vi är en lärande organisation och jobbar ständigt med omvärldsbevakningar för att alltid vara uppdaterade på det senaste. Och för att vara med och driva utvecklingen i branschen har vi företagsrepresentanter i Sveriges Byggindustriers styrelse.

Vill du vara med och starta upp ett nytt kontor? Kontakta då Carsten Nilsson på 010-164 62 11 eller carsten.nilsson@vvskakel.se

vvskakel-karta

Vill du jobba med oss?

Ibland söker vi specifika kompetenser. Då annonserar vi i olika kanaler och lägger förstås ut all tänkbar info här på sidan. Ibland söker vi inte någon speciell. Låt inte det hindra dig. Är du rätt person är du precis lika välkommen när som helst. 

Våra roller på VVS & Kakeltjänst

I vår organisation vill vi skapa en kultur där det är högt i tak och där vi värnar om varandra. Våra titlar finns till för att skapa en tydlighet externt och klargöra vad man kan förvänta sig av personen. Genom att ersätta chefstitlar med ledartitlar blir ledarna hela tiden påminda om sin roll vilket förhoppningsvis skapar rätt inställning. Vi vill ha fantastiska ledare och medarbetare som brinner för sina yrken. Våra ledare ska inspirera och bry sig om sina medarbetare så att de känner sig trygga, brinner för sitt jobb och presterar sitt yttersta. Så skapar vi fler nöjda kunder vilket på sikt leder till en ökad tillväxt.

LEDNINGEN

Företagsledare som leder personalen efter värdegrunden och affärsutvecklingen mot visionen.

LEDARROLLER

Personer som förutom sin funktion ser till att leda och inspirera sina medarbetare.

PRODUKTIONSLEDARE

Personer som har ett övergripande ansvar att leda och utveckla en produktionsverksamhet; ex. byggservice eller byggentreprenad. Jobbar direkt mot nya och befintliga kunder och fördelar nya projekt till projekt- alternativt arbetsledarna. Ansvarar för att leda verksamhetens personal och för att projekten motsvarar krav avseende kvalitet, miljö och ekonomi.

PROJEKTLEDARE

Personer som jobbar direkt mot nya och befintliga kunder i större projekt. Kan dels utgå från kontoret eller vara stationerad vid riktigt stora projekt. Har totalansvar för projektens hela genomförande. Vilket innebär att leda såväl medarbetare som konsulter samt ansvara för ekonomi, arbetsmiljö och logistiken i projekten.

ARBETSLEDARE

Personer som har goda egenskaper att leda arbetet ute på arbetsplatserna och förse yrkesarbetarna med rätt information och material till de olika projekten. Vid mindre projekt ansvarar arbetsledarna även för ekonomi, arbetsmiljö och logistiken.

BITR. ARBETSLEDARE

Personer som intagit en ledarroll från att ha varit en yrkesarbetare. Ny i ledarrollen helt enkelt.

ROLLER

Personer som ansvarar för ett kompetensområde. Dessa roller finns tillgängliga för ledarnas arbete.

VVS-MONTÖR
KAKELSÄTTARE
MURARE
KOMMUNIKATIONSANSVARIG
EKONOMIANSVARIG
EKONOMIASSISTENT