Jobba hos oss

Vi vet att våra medarbetare är den främsta anledningen till vår framgång. Vi utmanar normen och strävar alltid efter att göra vårt arbete bättre hela tiden. En av våra styrkor är vår ledarskapsfilosofi - vi har inga chefer utan istället ledare! En ledares uppgift är att skapa trygghet och stöd för sina kollegor. Denna strategi har resulterat i en snabb och positiv utveckling för företaget.

Vi söker hela tiden efter specifika och unika kompetenser, men även om det inte finns en tjänst ute som matchar med din kompetens vill vi gärna att ni skickar in en ansökan ändå!

Just nu söker vi


Kakelsättare till Helsingborg


Kakelsättare till Malmö


VVS-montörer till Malmö/Lund


Jobba som VVS montör eller kakelsättare hos VVS & Kakeltjänst

Vi uppskattar ditt intresse för VVS & Kakeltjänst. Vi ser fram emot att välkomna fler duktiga medarbetare till vårt växande team. Vi är idag närmare 70 medarbetare i södra Sverige & Skåne som alla är dedikerade att leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder. Vårt mål är att fortsätta utvecklas tillsammans med våra kunder och samarbetspartners för att bli den mest självklara aktören inom VVS & Kakeltjänster med hjälp av våra VVS montörer och kakelsättare!

Tack för att du överväger att bli en del av vårt framgångsrika företag!

Spontanansökan

Vår ambition har sedan starten varit att skapa fler företag drivna helt av passion och yrkesskicklighet.

Välj fil Ändra
Välj fil Ändra