Våra VVS-tjänster

Våra VVS montörer levererar servicetjänster som överträffar våra kunders förväntningar. Vi kan vatten-, värme- och sanitetsinstallationer och har lösningar för industri och projektering.

Våra tjänster

Vatteninstallationer

Vi jobbar med alla typer av vatteninstallationer. Skall du ha nytt inkommande vatten, hydrofor, nya vattendragningar i villan eller hyreshuset – då kan vi hjälpa dig.

Värmeinstallationer

Vi kan hjälpa våra kunder med alla typer av värmeinstallationer som pannbyte, ackumulatortankar, fjärrvärme, radiatorer m.m. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med din värmeinstallation.

Sanitetsinstallationer

Vi kan utföra olika installationer som fettavskiljare, tryckavlopp, rostfritt, villagrund, storkök, rostfria rännor, takavvattning, gjutjärnsavlopp, plastsvetsning el muffning, avloppskvarnar. Vi har även rensmaskiner vid mindre avloppsstopp.

Industrilösningar

Vi jobbar med flera typer av industriinstallationer. Vi hjälper dig att inreda smart och effektivt i era industrilokaler. Vi utför allt från hydraulik- till tryckluftsinstallationer.

Projektering

Vi kan utföra projektering till våra kunder. Vi kan sammanställa färdiga handlingar, rita upp projekt, göra flödesberäkningar och dimensioneringar. Har du idén så projekterar vi fram en färdig anläggning.

Serviceavtal

Vi jobbar i dagsläget med flera kommuner och fastighetsägare där vi sköter deras dagliga behov. Är ni intresserade träffar vi er gärna förutsättningslöst och går igenom vad ni behöver hjälp med i era fastigheter.

Offertförfrågan