2st Kakelsättare till Malmö

Vi fortsätter att expandera och går just nu ännu mer på knäna om dagarna. Vi behöver förstärkning av kakelsättare till Helsingborg som vill jobba med olika uppdrag inom vårt tjänsteutbud och bör därför ha erfarenhet av liknande uppdrag gentemot privatpersoner, fastighetsbolag, företag och kommuner.

I det nya jobbet kommer du att få en personlig servicebil, telefon, verktyg, schyssta Blåkläder och nya positiva kollegor. Du kommer även att ingå ett modernt företag där får du får jobba i ett nära samarbete med dina ledare som kommer att ta tillvara på din ambition om du vill fortsätta att utvecklas.

Vi söker dig som är en positiv person och som har en bra känsla för kvalitet samt kan hitta de ultimata lösningarna på våra kunders problem. Du ska även kunna jobba självständigt och ta ansvar för att jobben flyter på. Du bör dessutom vara noggrann för att minimera fel i ditt arbete. Kan du även en del snickeri så som regling och gipsning är det en klar fördel. Yrkesbevis och B-körkort är dock ett krav samt att du ska kunna uttrycka sig på svenska i tal och skrift.

Vi är självklart medlemmar i Svenskt Näringsliv. Vill du jobba på ett expansivt men stabilt företag och vår drivkraft och värdegrund är helt självklar för dig är du välkommen att höra av dig!

Låter detta som en tjänst som skulle passa dig? 


Skicka då in din ansökan snarast till  
Vi träffar omgående alla kandidater som har det lilla extra och anställer den som känns rätt i magen.